Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο...
Similar Items
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωικής προέλευσης : τόμος Α' /
Main Author:
Βάσσος, Δημήτρης Β.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Ίων,
c2005.
Subjects:
Meat industry and trade
Κρέας, Βιομηχανία και εμπόριο
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Chickens
>
Congresses
Κοτόπουλα
>
Επεξεργασία
Meat cutting
Meat
>
Microbiology
Meat
>
Preservation
Dried meat
Smoked meat
Κρέας, Tεμαχισμός του
Κρέας
>
Μικροβιολογία
Κρέας
>
Συντήρηση
Κρέας, Κατάψυξη του
Κρέας, Αφυδάτωση του
Κρέας, Κάπνισμα του
Frozen meat
Cyprinus
Trout
Κυπρίνος
Πέστροφα
Fishes
>
Microbiology
Salted fish
Αλίπαστα
Ψάρια
>
Μικροβιολογία
Αλιεύματα
>
Συντήρηση
Fishery products
>
Preservation
Fishes
>
Greece
Fishes
>
Classification
Ψάρια
>
Ελλάδα
Ψάρια
>
Ταξινόμηση
Fishes
>
Processing
Smoked fish
Ψάρια
>
Επεξεργασία
Ψάρι, Κάπνισμα του
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Similar Items
Εγχειρίδιο κοπής & τεμαχισμού κρέατος /
by: Mettler, John J.
Published: (2006)
Τεχνολογία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (2001)
Επεξεργασία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (1970)
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Published: (1986)
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
Meat and meat products: technology, chemistry and microbiology/
by: Varnam, Alan H.
Published: (1995)
Meat science :and introductory text /
by: Warriss, P. D.
Published: (2000)
Το κρέας : τα προϊόντα και τα παραπροϊόντα του /
by: Κατσάς, Γιώργος Ζ.
Published: (1976)
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Published: (2002)
Κρέας & προϊόντα κρέατος= Meat and meat products technology, chemistry & microbiology/
by: Varnam, Alan H.
Published: (1997)
Textbook of meat hygiene: including the inspection of Rabbits and Poultry/
Published: (1976)
The meat buyerʹs guide :beef, lamb, veal, pork, and poultry /
Published: (2007)
Meat and refrigeration/
Published: (1968)
Muscle foods : meat, poultry, and seafood technology /
Published: (1994)
To κρέας : τα προιόντα και τα παραπροϊόντα:τεχνολογία-βιομηχανοποίηση-εμπορία /
by: Κάτσας, Γεώργιος
Published: (1976)
Conservation de la viande et du posson/
by: Bidault, C.
Published: (1927)
Improving the safety of fresh meat /
Published: (2005)
A guide to canning, freezing, curing & smoking meat, fish & game/
by: Eastman, Wilbur F.
Published: (2002)
The canning of fish and meat
Published: (1995)
Porcine inspection: anatomy, physiology and disease conditions/
by: Grist, A.
Published: (2007)
Κάνω τα δικά μου αλλαντικά /
by: Gahm, Bernhard
Published: (2000)
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωικής προελεύσεως ΙΙΙ /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (1981)
Antioxidants in muscle foods: nutritional strategies to improve quality/
Published: (2000)
Quality and grading of carcasses of meat animals ;edited by S.D. Morgan Jones
Published: (1995)
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωικής προελεύσεως III
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος
Published: (1981)
Το κρέας και τα προοϊόντα του παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή/
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
Published: (2005)
Επεξεργασία ιχθυηρών /
by: Μέλφος, Απόστολος Δ.
Published: (1981)
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωικής προέλευσης /
by: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Published: (2005)
The microbiology of meat and poultry /
Published: (1998)
Eat not this flesh : food avoidances from prehistory to the present /
by: Simoons, Frederick J.
Published: (1994)
Eat not this flesh: food avoidances from prehistory to the present/
by: Simoons, Frederick J.
Published: (1994)
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων/
by: Μεταξόπουλος, Ιωάννης
Published: (1989)
Εκτίμηση της αλλοίωσης του κρέατος με σύγχρονες μεθόδους/
by: Παπαδοπούλου, Όλγα Σ.
Published: (2013)
Meat and meat products : technology, chemistry, and microbiology /
by: Varnam, Alan H.
Published: (1995)
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων.
by: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Published: (1999)
Flavor of meat, meat products, and seafoods /
Published: (1998)
Evaluation of carcass and meat quality in cattle and sheep
Published: (2007)
Οι αρρώστιες των ψαριών : πρακτικές οδηγίες για τη διάγνωση και τη θεραπεία τους και οι κίνδυνοι για τον άνθρωπο και τη δημόσια υγεία από την κατανάλωση αλιευμάτων ανεξέλεγκτης προέλευσης και ποιότητας /
by: Ανανιάδης, Κωνσταντίνος Ι.
Published: (1980)
Meat processing : improving quality /
Published: (2002)
L' hygiene des viandes
Published: (1958)
Similar Items
Εγχειρίδιο κοπής & τεμαχισμού κρέατος /
by: Mettler, John J.
Published: (2006)
Τεχνολογία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (2001)
Επεξεργασία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (1970)
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Published: (1986)
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
×
Loading...