Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων/
Main Author:
Μεταξόπουλος, Ιωάννης
Corporate Author:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
1989-1994
Subjects:
Meat
Meat
>
Preservation
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
664.9 ΜΕΤ
9
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
Τεχνολογία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (2001)
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων.
by: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Published: (1999)
Τεχνολογία κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
Εγχειρίδιο κοπής & τεμαχισμού κρέατος /
by: Mettler, John J.
Published: (2006)
×
Loading...