Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τεχνολογία κρέατος /...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τεχνολογία κρέατος /
Main Author:
Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Αθ. Σταμούλης,
c2007.
Subjects:
Meat
>
Quality
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
-
3
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
Antioxidants in muscle foods : nutritional strategies to improve quality /
Published: (2000)
Handbook of meat, poultry and seafood quality /
Published: (2007)
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωικής προέλευσης /
by: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Published: (2005)
The science of meat and meat products/
Published: (1987)
×
Loading...