Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τεχνολογία κρέατος :...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
Main Author:
Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Σταμούλης,
c2007
Subjects:
Κρέας.
Κρέας
>
Ποιότητα.
Κρέας
>
Συντήρηση.
Κρέας
>
Συσκευασία.
Meat.
Meat
>
Quality.
Meat
>
Preservation.
Meat
>
Packaging.
Τεχνολογία τροφίμων.
Meat industry and trade
Κρέας, Βιομηχανία και εμπόριο του.
Meat
>
Analysis.
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
664.9 ΜΠΛ
1
Προβολή
OPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
TX 556
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (2001)
Εγχειρίδιο κοπής & τεμαχισμού κρέατος /
by: Mettler, John J.
Published: (2006)
Επεξεργασία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (1970)
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Published: (1986)
Meat and meat products: technology, chemistry and microbiology/
by: Varnam, Alan H.
Published: (1995)
×
Loading...