Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επεξεργασία κρέατος /...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Επεξεργασία κρέατος /
Main Author:
Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Corporate Author:
Ελλάδα. Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Κέντρα Ανωτέρας Τεχνικής & Επαγγελματικής Εκπ/σεως (Κ.Α.Τ.Ε.Ε.). Ανωτέρα Σχολή Τεχνολογίας Τρροφίμων
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήναι :
[χ.ό.],
[197-]?.
Subjects:
Meat
>
Preservation
Meat industry and trade
Meat cutting
Meat
>
Microbiology
Meat
Frozen meat
Dried meat
Smoked meat
Κρέας
>
Συντήρηση
Κρέας, Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας, Tεμαχισμός του
Κρέας
>
Μικροβιολογία
Κρέας
Κρέας, Κατάψυξη του
Κρέας, Αφυδάτωση του
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
664.902 Πολ τ.2
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (2001)
Εγχειρίδιο κοπής & τεμαχισμού κρέατος /
by: Mettler, John J.
Published: (2006)
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Published: (1986)
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
Meat and meat products: technology, chemistry and microbiology/
by: Varnam, Alan H.
Published: (1995)
×
Loading...