Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
Main Author:
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
1986.
Subjects:
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Meat industry and trade
Meat
>
Microbiology
Meat
>
Preservation
Dried meat
Smoked meat
Κρέας, Βιομηχανία και εμπόριο
Κρέας
>
Μικροβιολογία
Κρέας
>
Συντήρηση
Κρέας
Κρέας, Κατάψυξη του
Κρέας, Αφυδάτωση του
Κρέας, Κάπνισμα του
Meat
Frozen meat
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
664.902 Γεω
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (2001)
Επεξεργασία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (1970)
Εγχειρίδιο κοπής & τεμαχισμού κρέατος /
by: Mettler, John J.
Published: (2006)
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
Meat science :and introductory text /
by: Warriss, P. D.
Published: (2000)
×
Loading...