Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωικής προέλευσης : τόμος Α' /
Main Author:
Βάσσος, Δημήτρης Β.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Ίων,
c2005.
Subjects:
Meat industry and trade
Κρέας, Βιομηχανία και εμπόριο
Food technology
Τεχνολογία τροφίμων
Chickens
>
Congresses
Κοτόπουλα
>
Επεξεργασία
Meat cutting
Meat
>
Microbiology
Meat
>
Preservation
Dried meat
Smoked meat
Κρέας, Tεμαχισμός του
Κρέας
>
Μικροβιολογία
Κρέας
>
Συντήρηση
Κρέας, Κατάψυξη του
Κρέας, Αφυδάτωση του
Κρέας, Κάπνισμα του
Frozen meat
Cyprinus
Trout
Κυπρίνος
Πέστροφα
Fishes
>
Microbiology
Salted fish
Αλίπαστα
Ψάρια
>
Μικροβιολογία
Αλιεύματα
>
Συντήρηση
Fishery products
>
Preservation
Fishes
>
Greece
Fishes
>
Classification
Ψάρια
>
Ελλάδα
Ψάρια
>
Ταξινόμηση
Fishes
>
Processing
Smoked fish
Ψάρια
>
Επεξεργασία
Ψάρι, Κάπνισμα του
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
279 σ. : εικ. ; 28 εκ.
Bibliography:
Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες.
ISBN:
9604115243
Similar Items
Εγχειρίδιο κοπής & τεμαχισμού κρέατος /
by: Mettler, John J.
Published: (2006)
Τεχνολογία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (2001)
Επεξεργασία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (1970)
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Published: (1986)
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
×
Loading...