Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωι...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωικής προελεύσεως ΙΙΙ /
Main Author:
Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Corporate Author:
Ελλάδα. Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Κέντρα Ανωτέρας Τεχνικής & Επαγγελματικής Εκπ/σεως (Κ.Α.Τ.Ε.Ε.). Ανωτέρα Σχολή Τεχνολογίας Τρροφίμων
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
ΟΕΔΒ,
1981.
Subjects:
Food industry and trade
>
Quality control
Meat
>
Microbiology
Meat cutting
Canning and preserving
Food technology
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Κρέας
>
Μικροβιολογία
Κρέας, Tεμαχισμός του
Κονσερβοποίηση και συντήρηση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
664.929 Πολ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Published: (1986)
Εγχειρίδιο κοπής & τεμαχισμού κρέατος /
by: Mettler, John J.
Published: (2006)
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωικής προελεύσεως III
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος
Published: (1981)
Τεχνολογία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (2001)
Επεξεργασία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (1970)
×
Loading...