Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Κάνω τα δικά μου αλλαντικά /...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Κάνω τα δικά μου αλλαντικά /
Main Author:
Gahm, Bernhard
Other Authors:
Παπαδάκη, Μαρία
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Ψύχαλος,
c2000.
Subjects:
Meat
>
Preservation
Meat industry and trade
Canning and preserving
Cookery
Food technology
Κρέας
>
Συντήρηση
Κρέας, Βιομηχανία και εμπόριο
Κονσερβοποίηση και συντήρηση
Μαγειρική
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
664.902 Gah
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Meat and meat products: technology, chemistry and microbiology/
by: Varnam, Alan H.
Published: (1995)
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
Εγχειρίδιο κοπής & τεμαχισμού κρέατος /
by: Mettler, John J.
Published: (2006)
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωικής προελεύσεως ΙΙΙ /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (1981)
Το κρέας : τα προϊόντα και τα παραπροϊόντα του /
by: Κατσάς, Γιώργος Ζ.
Published: (1976)
×
Loading...