Προμήθειες, κοστολόγηση, έλεγχος : για την αποτελεσματική λειτουργία των επισιτιστικών επιχειρήσεων /
Main Author: | Τζένος, Χρήστος. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Εκδόσεις Le livres du Tourisme,
2007.
|
Edition: | 3η έκδ. |
Subjects: |
Similar Items
-
Προμήθειες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων : εμπορευματογνωσία /
by: Τζωρακολευθεράκης, Ζαχαρίας.
Published: (1992) -
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
by: Dittmer, Paul.
Published: (1999) -
Κοστολόγηση : τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
by: Dittmer, Paul R.
Published: (1999) -
Προμήθειες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων : εμπορευματογνωσία /
by: Τζωρακολευθεράκης, Ζαχαρίας Γ.
Published: (1999) -
Principles of food, beverage, and labor cost controls /
by: Dittmer, Paul R.
Published: (2006)