Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Υγιεινή χώρων :
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Υγιεινή χώρων : μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, HACCP /
Main Author:
Κλειδαράς, Γιώργος
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Ίων,
c1998.
Subjects:
Food service
>
Sanitation
Food service employees
>
Health and hygiene
Food handling
Food service management
Μάνατζμεντ υπηρεσιών εστίασης
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
363.729 6
1
Προβολή
OPAC
ΤΕΙ Κρήτης
TX911.3 .S3 K54 2004
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
HACCP & sanitation in restaurants and food service operations : a practical guide based on the FDA food code, with companion CD-ROM /
by: Arduser, Lora.
Published: (2005)
Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών : Food and beverage management /
by: Πατεστής, Ιωάννης
Published: (2009)
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος-τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (2005)
Food and beverage management : Διοίκηση και έλεγχος, τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (2005)
Food and beverage management /
by: Cousins, John
Published: (2002)
×
Loading...