Υγιεινή χώρων : μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, HACCP /
Main Author: | Κλειδαράς, Γιώργος |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Ίων,
c1998.
|
Subjects: |
Similar Items
-
HACCP & sanitation in restaurants and food service operations : a practical guide based on the FDA food code, with companion CD-ROM /
by: Arduser, Lora.
Published: (2005) -
Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών : Food and beverage management /
by: Πατεστής, Ιωάννης
Published: (2009) -
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος-τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (2005) -
Food and beverage management : Διοίκηση και έλεγχος, τιμολόγηση στον επισιτιστικό τομέα των ξενοδοχείων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (2005) -
Food and beverage management /
by: Cousins, John
Published: (2002)