|
|
|
|
LEADER |
00955nam a2200229 a 4500 |
001 |
1948208 |
005 |
20171111235831.0 |
008 |
070425s1998 gr gr 000 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9604114212
|
040 |
|
|
|a Gr-SiTEIT
|b gre
|
050 |
|
0 |
|a TX911.3.S3
|b K54 2004
|
100 |
1 |
0 |
|a Κλειδαράς, Γιώργος
|
245 |
1 |
0 |
|a Υγιεινή χώρων :
|b μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, HACCP /
|c Γιώργος Κλειδαράς.
|
260 |
1 |
0 |
|a Αθήνα :
|b Ίων,
|c c1998.
|
300 |
1 |
0 |
|a 112 σ. :
|b εικ. ;
|c 24 εκ.
|
650 |
1 |
0 |
|a Food service
|x Sanitation
|
650 |
1 |
0 |
|a Food service employees
|x Health and hygiene
|
650 |
1 |
0 |
|a Food handling
|
650 |
1 |
0 |
|a Food service management
|
650 |
1 |
4 |
|a Μάνατζμεντ υπηρεσιών εστίασης
|
952 |
|
|
|a GR-AtTEI
|b 59cc768c6c5ad13446fbaae2
|c 998a
|d 945l
|e 363.729 6
|t 1
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GRHeTEI
|b 59ccc7b16c5ad134460878f1
|c 998a
|d 945l
|e TX911.3 .S3 K54 2004
|t 2
|x m
|z Books
|