Υγιεινή χώρων : μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, HACCP /

Main Author: Κλειδαράς, Γιώργος
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Ίων, c1998.
Subjects:
LEADER 00955nam a2200229 a 4500
001 1948208
005 20171111235831.0
008 070425s1998 gr gr 000 0 gre d
020 |a 9604114212 
040 |a Gr-SiTEIT  |b gre 
050 0 |a TX911.3.S3  |b K54 2004 
100 1 0 |a Κλειδαράς, Γιώργος 
245 1 0 |a Υγιεινή χώρων :  |b μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, HACCP /  |c Γιώργος Κλειδαράς. 
260 1 0 |a Αθήνα :  |b Ίων,  |c c1998. 
300 1 0 |a 112 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
650 1 0 |a Food service  |x Sanitation 
650 1 0 |a Food service employees  |x Health and hygiene 
650 1 0 |a Food handling 
650 1 0 |a Food service management 
650 1 4 |a Μάνατζμεντ υπηρεσιών εστίασης 
952 |a GR-AtTEI  |b 59cc768c6c5ad13446fbaae2  |c 998a  |d 945l  |e 363.729 6  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a GRHeTEI  |b 59ccc7b16c5ad134460878f1  |c 998a  |d 945l  |e TX911.3 .S3 K54 2004  |t 2  |x m  |z Books