Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
Main Author: | Dittmer, Paul. |
---|---|
Other Authors: | Griffin, Gerald G., |
Format: | Book |
Language: | Greek English |
Published: |
Περιστέρι :
Έλλην,
c1999.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Προμήθειες, κοστολόγηση, έλεγχος : για την αποτελεσματική λειτουργία των επισιτιστικών επιχειρήσεων /
by: Τζένος, Χρήστος.
Published: (2007) -
Κοστολόγηση : τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
by: Dittmer, Paul R.
Published: (1999) -
Principles of food, beverage, and labor cost controls /
by: Dittmer, Paul R.
Published: (2006) -
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία και εστιατόρια
by: Dittmer, Paul R.
Published: (1999) -
Food and beverage cost control /
by: Miller, Jack E., 1930-
Published: (2005)