|
|
|
|
LEADER |
00986nam a2200217 a 4500 |
001 |
518199 |
005 |
20171111225943.0 |
008 |
011129s1999 gr a 000 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9602864354
|
040 |
|
|
|a GrThPMO
|
041 |
1 |
|
|a gre
|h eng
|
050 |
1 |
4 |
|a TX911.3.C65
|b D5816 1999
|
100 |
1 |
4 |
|a Dittmer, Paul.
|
240 |
1 |
4 |
|a Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants.
|l Greek.
|
245 |
1 |
4 |
|a Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
|c Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin ; μετάφραση Αντιγόνη Αποστολοπούλου.
|
260 |
1 |
4 |
|a Περιστέρι :
|b Έλλην,
|c c1999.
|
300 |
1 |
4 |
|a 578 σ. :
|b εικ. ;
|c 24 εκ.
|
650 |
1 |
4 |
|a Food service
|x Cost control.
|
650 |
1 |
4 |
|a Υπηρεσία σίτισης
|x Έλεγχος κόστους.
|
700 |
1 |
4 |
|a Griffin, Gerald G.,
|
952 |
|
|
|a GrThPMO
|b 59aff57d6c5ad17d7e5a454b
|c 952a
|d 9528
|e TX911.3.C65D5816 1999
|t 7
|x m
|z Books
|