Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία & εστιατόρια /

Main Author: Dittmer, Paul.
Other Authors: Griffin, Gerald G.,
Format: Book
Language:Greek
English
Published: Περιστέρι : Έλλην, c1999.
Subjects:
LEADER 00986nam a2200217 a 4500
001 518199
005 20171111225943.0
008 011129s1999 gr a 000 0 gre d
020 |a 9602864354 
040 |a GrThPMO 
041 1 |a gre  |h eng 
050 1 4 |a TX911.3.C65  |b D5816 1999 
100 1 4 |a Dittmer, Paul. 
240 1 4 |a Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants.  |l Greek. 
245 1 4 |a Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία & εστιατόρια /  |c Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin ; μετάφραση Αντιγόνη Αποστολοπούλου. 
260 1 4 |a Περιστέρι :  |b Έλλην,  |c c1999. 
300 1 4 |a 578 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
650 1 4 |a Food service  |x Cost control. 
650 1 4 |a Υπηρεσία σίτισης  |x Έλεγχος κόστους. 
700 1 4 |a Griffin, Gerald G., 
952 |a GrThPMO  |b 59aff57d6c5ad17d7e5a454b  |c 952a  |d 9528  |e TX911.3.C65D5816 1999  |t 7  |x m  |z Books