Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, ε...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
Main Author:
Dittmer, Paul.
Other Authors:
Griffin, Gerald G.,
Format:
Book
Language:
Greek
English
Published:
Περιστέρι :
Έλλην,
c1999.
Subjects:
Food service
>
Cost control.
Υπηρεσία σίτισης
>
Έλεγχος κόστους.
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
578 σ. : εικ. ; 24 εκ.
ISBN:
9602864354
Similar Items
Προμήθειες, κοστολόγηση, έλεγχος : για την αποτελεσματική λειτουργία των επισιτιστικών επιχειρήσεων /
by: Τζένος, Χρήστος.
Published: (2007)
Κοστολόγηση : τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
by: Dittmer, Paul R.
Published: (1999)
Principles of food, beverage, and labor cost controls /
by: Dittmer, Paul R.
Published: (2006)
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία και εστιατόρια
by: Dittmer, Paul R.
Published: (1999)
Food and beverage cost control /
by: Miller, Jack E., 1930-
Published: (2005)
×
Loading...