Χημεία τροφίμων/
Main Author: | Μπόσκος, Δ. Γ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη:
Γαρταγάνης,
2004
|
Edition: | 5η εκδ. |
Subjects: |
Similar Items
-
Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτείνών, σακχάρων, λιπιδίων & φυσικών χρωστικών: επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων/
by: Κυρανάς, Ευστράτιος
Published: (2014) -
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων /
by: Πανέρας, Ευάγγελος Δ.
Published: (1988) -
Ανάλυση τροφίμων: αρχές και μέθοδοι/
by: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Published: (1996) -
Χημεία τροφίμων /
by: Μπόσκος, Δ. Γ.
Published: (1997) -
Χημεία τροφίμων : με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων /
by: Μπόσκος, Δ. Γ.
Published: (1993)