Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /
Main Author:
Ζαμπέλας, Δημήτριος Αντ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
[χ.ο.],
1982.
Subjects:
Food
>
Analysis
Food
>
Composition
Τρόφιμα
>
Ανάλυση
Τρόφιμα
>
Σύσταση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Κρήτης
T541 .Z3
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /
by: Ζαμπέλας, Δημήτριος Αντ.
Published: (1972)
Αρχές παρασκευής τροφίμων /
by: Κυρανάς, Ευστράτιος
Published: (2000)
International journal of food properties.
Published: (1994)
Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
by: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Published: (1985)
Ανάλυση τροφίμων : αρχές και μέθοδοι /
by: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Published: (1996)
×
Loading...