Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /

Main Author: Ζαμπέλας, Δημήτριος Αντ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : [χ.ο.], 1982.
Subjects:
LEADER 00709nam a2200193 a 4500
001 956655
005 20171111231426.0
008 970603s1972 gr gre d
050 4 |a TX541  |b .Z3 
100 1 |a Ζαμπέλας, Δημήτριος Αντ. 
245 1 0 |a Μέθοδοι αναλύσεως τροφίμων /  |c Δημητρίου Αντ.Ζαμπέλα. 
260 |a Αθήνα :  |b [χ.ο.],  |c 1982. 
300 |a 329 σ. ;  |c 24εκ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 328-329. 
650 0 |a Food  |x Analysis 
650 0 |a Food  |x Composition 
650 4 |a Τρόφιμα  |x Ανάλυση 
650 4 |a Τρόφιμα  |x Σύσταση 
952 |a GRHeTEI  |b 59ccc3c16c5ad1344607d626  |c 998a  |d 945l  |e T541 .Z3  |t 1  |x m  |z Books