Ανάλυση τροφίμων: αρχές και μέθοδοι/

Main Author: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Corporate Author: Γαρταγάνης
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη: Γαρταγάνης, 1996
Edition:5η εκδ.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών664:543 ΠΟΛ6ΠροβολήOPAC
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο664.07 ΠΟΛ1ΠροβολήOPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςTX 5413ΠροβολήOPAC
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο664.001 ΠΟΛ1ΠροβολήOPAC