Ανάλυση τροφίμων: αρχές και μέθοδοι/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη:
Γαρταγάνης,
1996
|
Edition: | 5η εκδ. |
Subjects: |
Table of Contents:
- Κεφάλαιο 1. Δειγματοληψία, προετοιμασία και συντήρηση των δειγμάτων και έκφραση των αποτελεσμάτων
- Κεφάλαιο 2. Έλεγχος των οργανοληπτικών ιδιοτήτων
- Κεφάλαιο 3. Προσδιορισμός της πυκνότητας
- Κεφάλαιο 4. Διαθλασιμετρία
- Κεφάλαιο 5. Οπτική πολωσιμετρία
- Κεφάλαιο 6. Φασματοσκοπία
- Κεφάλαιο 7. Εκχύλιση
- Κεφάλαιο 8. Φαινόμενα επιφανείας
- Κεφάλαιο 9. Χρωματογραφία
- Κεφάλαιο 10. Φυγοκέντρηση
- Κεφάλαιο 11. Απόσταξη
- Κεφάλαιο 12. Προσδιορισμός του σημείου τήξεως, κρυοσκοπία
- Κεφάλαιο 13. Ιδιότητες διαλυμάτων ηλεκτρολυτών
- Κεφάλαιο 14. προσδιορισμός του pH
- Κεφάλαιο 15. Ηλεκτροφόρηση
- Κεφάλαιο 16. Στοιχεία αναλυτικής χημείας, σταθμική και ογκομετρική ανάλυση
- Κεφάλαιο 17. Ενζυμικές μέθοδοι ανάλυσης
- Κεφάλαιο 18. Προσδιορισμός υγρασίας
- Κεφάλαιο 19. Προσδιορισμός της τέφρας και των ανόργανων συστατικών
- Κεφάλαιο 20. Προσδιορισμός και έλεγχος των λιπαρών υλών
- Κεφάλαιο 21. Προσδιορισμός και έλεγχος των υδατανθράκων
- Κεφάλαιο 22. Προσδιορισμός των αζωτούχων υλών
- Βιβλιογραφία
- Ευρετήριο