Ανάλυση τροφίμων: αρχές και μέθοδοι/

Main Author: Πολυχρονιάδου-Αληχανίδου, Α.
Corporate Author: Γαρταγάνης
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη: Γαρταγάνης, 1996
Edition:5η εκδ.
Subjects:
Table of Contents:
  • Κεφάλαιο 1. Δειγματοληψία, προετοιμασία και συντήρηση των δειγμάτων και έκφραση των αποτελεσμάτων
  • Κεφάλαιο 2. Έλεγχος των οργανοληπτικών ιδιοτήτων
  • Κεφάλαιο 3. Προσδιορισμός της πυκνότητας
  • Κεφάλαιο 4. Διαθλασιμετρία
  • Κεφάλαιο 5. Οπτική πολωσιμετρία
  • Κεφάλαιο 6. Φασματοσκοπία
  • Κεφάλαιο 7. Εκχύλιση
  • Κεφάλαιο 8. Φαινόμενα επιφανείας
  • Κεφάλαιο 9. Χρωματογραφία
  • Κεφάλαιο 10. Φυγοκέντρηση
  • Κεφάλαιο 11. Απόσταξη
  • Κεφάλαιο 12. Προσδιορισμός του σημείου τήξεως, κρυοσκοπία
  • Κεφάλαιο 13. Ιδιότητες διαλυμάτων ηλεκτρολυτών
  • Κεφάλαιο 14. προσδιορισμός του pH
  • Κεφάλαιο 15. Ηλεκτροφόρηση
  • Κεφάλαιο 16. Στοιχεία αναλυτικής χημείας, σταθμική και ογκομετρική ανάλυση
  • Κεφάλαιο 17. Ενζυμικές μέθοδοι ανάλυσης
  • Κεφάλαιο 18. Προσδιορισμός υγρασίας
  • Κεφάλαιο 19. Προσδιορισμός της τέφρας και των ανόργανων συστατικών
  • Κεφάλαιο 20. Προσδιορισμός και έλεγχος των λιπαρών υλών
  • Κεφάλαιο 21. Προσδιορισμός και έλεγχος των υδατανθράκων
  • Κεφάλαιο 22. Προσδιορισμός των αζωτούχων υλών
  • Βιβλιογραφία
  • Ευρετήριο