Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτείνών, σακχάρων, λιπιδίων & φυσικών χρωστικών: επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων/
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη:
Τζιόλας,
c2014, 2011
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης | Προβολή | OPAC | ||
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | 664 ΚΥΡ | 1 | Προβολή | OPAC |