Χημεία τροφίμων με στοιχεία τεχνολογίας τροφίμων/

Main Author: Μπόσκου, Δ. Γ.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Γαρταγάνη, 1986-1989
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας664.07 ΜΠΟ1ΠροβολήOPAC
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών664.07 ΜποΔ χ 1986-1989 22ΠροβολήOPAC
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο664 ΜΠΟ2ΠροβολήOPAC