Χημεία τροφίμων /

Main Author: Belitz, H. -D. (συγγραφέας)
Other Authors: Grosch, W., Schieberle, Peter., Ραφαηλίδης, Στυλιανός Ν.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Τζιόλας, 2007.
Edition:3η έκδ.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας664.07 BEL2ΠροβολήOPAC
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο664.07 BEL1ΠροβολήOPAC
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο664.07 BEL1ΠροβολήOPAC