Χημεία τροφίμων/
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη:
Γαρταγάνης,
2004
|
Edition: | 5η εκδ. |
Subjects: |
Table of Contents:
- Εισαγωγή
- Κεφάλαιο 1. Χρήσιμες έννοιες από τις βιολογικές επιστήμες
- Κεφάλαιο 2. Το νερό
- Κεφάλαιο 3. Υδατάνθρακες
- Κεφάλαιο 4. Αμινοξέα-πρωτεί?νες
- Κεφάλαιο 5. Λίπη, έλαια, και άλλα λιπίδια
- Κεφάλαιο 6. Βιταμίνες
- Κεφάλαιο 7. Ανόργανα συστατικά των τροφίμων
- Κεφάλαιο 8. Ευχυμικά συστατικά
- Κεφάλαιο 9. Φυσικές χρωστικές
- Κεφάλαιο 10. Άλλα επιθυμητά συστατικά των τροφίμων και χημικά πρόσθετα
- Κεφάλαιο 11. Τα μη επιθυμητά συστατικά των τροφίμων
- Κεφάλαιο 12. Νέα τρόφιμα, νέα συστατικά και νέες τάσεις στην παρασκευή των τροφίμων
- E Numbers
- Βιβλιογραφία
- Εισαγωγή
- Χρήσιμες έννοιες από τις βιολογικές επιστήμες
- Το νερό
- Υδατάνθρακες
- Αμινοξέα-πρωτείνες
- Λίπη, έλαια και άλλα λιπίδια - - Βιταμίνες
- Ανόργανα συστατικά των τροφίμων
- Ευχυμικά συστατικά.