|
|
|
|
LEADER |
03313nam a2200481 a 4500 |
001 |
1963261 |
005 |
20171111235851.0 |
008 |
060509s1900 gr gr 00 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9607013220
|
040 |
|
|
|a GR
|b ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 21
|a 664.07
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664.00154
|
082 |
|
0 |
|2 21
|a 664.00154
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664
|
082 |
|
0 |
|2 23
|a 664.07
|
100 |
1 |
0 |
|a Μπόσκος, Δ. Γ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Χημεία τροφίμων/
|c Δ. Μπόσκου
|
250 |
1 |
0 |
|a 5η εκδ.
|
260 |
1 |
0 |
|a Θεσσαλονίκη:
|b Γαρταγάνης,
|c 2004
|
300 |
1 |
0 |
|a 316 σ. ;
|c 24,5 εκ.
|
500 |
0 |
0 |
|a Διδακτικό Σύγγραμμα
|
500 |
0 |
0 |
|a Περιέχει λίστα με τα E numbers των τροφίμων (σ. 299-312).
|
504 |
1 |
0 |
|a Βιβλιογραφία: σ. 313-316
|
504 |
0 |
0 |
|a Βιβλιογραφία: σ. 305-307
|
504 |
0 |
0 |
|a Βιβλιογραφία: σ. [313]-316.
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφία (σ. 313-316)
|
504 |
0 |
0 |
|a Βιβλιογραφία: σ. [313]-316
|
505 |
0 |
0 |
|a Εισαγωγή -- Κεφάλαιο 1. Χρήσιμες έννοιες από τις βιολογικές επιστήμες -- Κεφάλαιο 2. Το νερό -- Κεφάλαιο 3. Υδατάνθρακες -- Κεφάλαιο 4. Αμινοξέα-πρωτεί?νες -- Κεφάλαιο 5. Λίπη, έλαια, και άλλα λιπίδια -- Κεφάλαιο 6. Βιταμίνες -- Κεφάλαιο 7. Ανόργανα συστατικά των τροφίμων -- Κεφάλαιο 8. Ευχυμικά συστατικά -- Κεφάλαιο 9. Φυσικές χρωστικές -- Κεφάλαιο 10. Άλλα επιθυμητά συστατικά των τροφίμων και χημικά πρόσθετα -- Κεφάλαιο 11. Τα μη επιθυμητά συστατικά των τροφίμων -- Κεφάλαιο 12. Νέα τρόφιμα, νέα συστατικά και νέες τάσεις στην παρασκευή των τροφίμων -- E Numbers -- Βιβλιογραφία
|
505 |
0 |
0 |
|a Εισαγωγή -- Χρήσιμες έννοιες από τις βιολογικές επιστήμες -- Το νερό -- Υδατάνθρακες -- Αμινοξέα-πρωτείνες -- Λίπη, έλαια και άλλα λιπίδια - - Βιταμίνες -- Ανόργανα συστατικά των τροφίμων -- Ευχυμικά συστατικά.
|
650 |
1 |
0 |
|a ΤΡΟΦΙΜΑ
|x ΑΝΑΛΥΣΗ
|
650 |
1 |
0 |
|a FOOD
|x ANALYSIS
|
650 |
1 |
7 |
|a Τροφή
|x Βιομηχανία και εμπόριο
|
650 |
1 |
7 |
|a Χημεία τροφίμων
|
650 |
1 |
7 |
|a Τεχνολογία τροφίμων
|
650 |
1 |
7 |
|a Χημεία τροφίμων
|
650 |
1 |
7 |
|a Τρόφιμα
|x Ανάλυση
|
650 |
1 |
7 |
|a Χημεία τροφίμων
|
650 |
1 |
0 |
|a Food
|x Analysis
|
650 |
1 |
0 |
|a Food
|x Composition
|
952 |
|
|
|a GRThAnMak
|b 59cc9eea6c5ad1344601f160
|c 998a
|d 945l
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GR-KaHUA
|b 59cca6716c5ad13446034727
|c 998a
|d 945l
|e
|t 7
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GRHeTEI
|b 59ccc7376c5ad134460866f4
|c 998a
|d 945l
|e TX545 .M66 2004
|t 22
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GrAtEKP
|b 59cd1f516c5ad134461041de
|c 998a
|d 945l
|e ΔΣ 664.07 ΜποΔ χ 2004
|t 5
|x m
|z Books
|