Χημεία τροφίμων/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | , , , , , , , , , , , , |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
Τζιόλα,
2011
|
Edition: | 4η ελλ. έκδ. |
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης | 664.07 BEL | 2 | Προβολή | OPAC |
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664.07 BelH f/χ 2014 | 12 | Προβολή | OPAC |
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | Δ 664.07 BEL | 7 | Προβολή | OPAC |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο | 664.07 BEL | 7 | Προβολή | OPAC |