Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επεξεργασία τροφίμων /...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Επεξεργασία τροφίμων /
Main Author:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Other Authors:
Λάζου, Ανδριάνα Ε.,
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Παπαζήσης,
2016.
Edition:
2η βελτ. έκδ.
Subjects:
Τεχνολογία τροφίμων.
Νερό
>
Ανάλυση.
Χημεία τροφίμων.
Food analysis.
Τρόφιμα
>
Συντήρηση.
Food
>
Composition.
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας
664 ΛΑΖ
8
Προβολή
OPAC
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
8
Προβολή
OPAC
Similar Items
Επεξεργασία τροφίμων /
by: Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Published: (2014)
Επεξεργασία τροφίμων /
by: Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Published: (2010)
Λειτουργικές ιδιότητες νερού, πρωτείνών, σακχάρων, λιπιδίων & φυσικών χρωστικών: επίδραση στην ποιότητα και τη θρεπτική αξία των τροφίμων/
by: Κυρανάς, Ευστράτιος
Published: (2014)
Χημεία τροφίμων/
by: Μπόσκος, Δ. Γ.
Published: (2004)
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων /
by: Πανέρας, Ευάγγελος Δ.
Published: (1988)
×
Loading...