Περιβαλλοντική διαχείριση και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επεξεργασίας προϊόντων ζωικής προέλευσης τoυ Νομού Έβρου μελέτη διεθνών προτύπων και πσοστική ανάλυση ειδικών περιπτώσεων: [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Καραγιαννίδου, Δέσποινα |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2014
|
Subjects: |
Similar Items
-
Η αποτελεσματικότητα του συστήματος HACCP σε πιστοποιημένες με ISO 22000 και μη επιχειρήσεις τροφίμων [Διπλωματική διατριβή] /
by: Παπαϊωάννου, Ιωάννης
Published: (2013) -
Συγκριτική μελέτη συστημάτων ασφαλείας τροφίμων σε τυροκομεία της Άρτας [Διπλωματική διατριβή]/
by: Κωνσταντίνου, Δημήτριος
Published: (2013) -
Σχεδιασμός και μελέτη συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφιμών σε συσκευαστήριο σταφυλιών [Διπλωματική διατριβή]/
by: Γαλαριώτου, Ειρήνη
Published: (2013) -
Μελέτη της ανάλυσης επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στον κλάδο της εμπορίας τροφίμων κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005 [Διπλωματική διατριβή] /
by: Ανδρουτσοπούλου, Κατερίνα
Published: (2007) -
Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 ανάπτυξη και εφαρμογή προαπαιτούμενων ενεργειών σε βασικές κατηγορίες επιχειρήσεων τροφίμων: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Πιπεράκη, Καλλιόπη
Published: (2010)