Περιβαλλοντική διαχείριση και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επεξεργασίας προϊόντων ζωικής προέλευσης τoυ Νομού Έβρου μελέτη διεθνών προτύπων και πσοστική ανάλυση ειδικών περιπτώσεων: [Διπλωματική διατριβή]/

Main Author: Καραγιαννίδου, Δέσποινα
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2014
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC