Μελέτη ανάλυση επικινδυνότητας και καθορισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου στην παταγωγή τυποποιημένης σαλάτας λαχανικών εφαρμογή του ISO 22000: [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Αλεξανδράκη, Μαρία
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Other Authors: Δουλγεράκη, Χρυσοβαλάντου
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2008
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/$defaultview/63E7DF199FA8E0E8C225754B002B4E10/$File/ALEKSANDRAKI 20DOULGERAKI.pdf?OpenElement

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/$defaultview/63E7DF199FA8E0E8C225754B002B4E10/$File/ALEKSANDRAKI 20DOULGERAKI.pdf?OpenElement
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC