|
|
|
|
LEADER |
01928nam a2200301 a 4500 |
001 |
808749 |
005 |
20171111231217.0 |
008 |
081007s2008 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Αλεξανδράκη, Μαρία
|
245 |
1 |
0 |
|a Μελέτη ανάλυση επικινδυνότητας και καθορισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου στην παταγωγή τυποποιημένης σαλάτας λαχανικών
|b εφαρμογή του ISO 22000: [Διπλωματική διατριβή] /
|c Αλεξανδράκη Μαρία - Δουλγεράκη Χρυσοβαλάντου
|
246 |
1 |
3 |
|a ISO 22000
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (1.4 MB) :
|b πίν., διαγρ.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου
|x Μελέτη
|
650 |
1 |
0 |
|a Λαχανικά
|x Πρότυπα
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας
|
650 |
1 |
0 |
|a Σύστημα διαχείρισης ποιότητας
|x Πρότυπο ISO 22000
|
650 |
1 |
0 |
|a Πρότυπο ISO 22000
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
700 |
1 |
|
|a Δουλγεράκη, Χρυσοβαλάντου
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/$defaultview/63E7DF199FA8E0E8C225754B002B4E10/$File/ALEKSANDRAKI 20DOULGERAKI.pdf?OpenElement
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc75216c5ad13446fb680b
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|