Μελέτη ανάλυση επικινδυνότητας και καθορισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου στην παταγωγή τυποποιημένης σαλάτας λαχανικών εφαρμογή του ISO 22000: [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Αλεξανδράκη, Μαρία
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Other Authors: Δουλγεράκη, Χρυσοβαλάντου
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2008
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/$defaultview/63E7DF199FA8E0E8C225754B002B4E10/$File/ALEKSANDRAKI 20DOULGERAKI.pdf?OpenElement
LEADER 01928nam a2200301 a 4500
001 808749
005 20171111231217.0
008 081007s2008 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Αλεξανδράκη, Μαρία 
245 1 0 |a Μελέτη ανάλυση επικινδυνότητας και καθορισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου στην παταγωγή τυποποιημένης σαλάτας λαχανικών  |b εφαρμογή του ISO 22000: [Διπλωματική διατριβή] /  |c Αλεξανδράκη Μαρία - Δουλγεράκη Χρυσοβαλάντου 
246 1 3 |a ISO 22000 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2008 
300 |a 1 Cd-rom (1.4 MB) :  |b πίν., διαγρ. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου  |x Μελέτη 
650 1 0 |a Λαχανικά  |x Πρότυπα 
650 1 0 |a Τρόφιμα  |x Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας 
650 1 0 |a Σύστημα διαχείρισης ποιότητας  |x Πρότυπο ISO 22000 
650 1 0 |a Πρότυπο ISO 22000 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
700 1 |a Δουλγεράκη, Χρυσοβαλάντου 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/$defaultview/63E7DF199FA8E0E8C225754B002B4E10/$File/ALEKSANDRAKI 20DOULGERAKI.pdf?OpenElement 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc75216c5ad13446fb680b  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books