Σχεδιασμός και ανάλυση συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφιμών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000: 2005 σε επιχείρηση παραγωγής τυποποιημένων έτοιμων γευμάτων, κατεψυγμένων και σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα [Διπλωματική διατριβή]/

Main Author: Παπακουνάδης, Άγγελος
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2014
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC