Σχεδιασμός και ανάλυση συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφιμών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000: 2005 σε επιχείρηση παραγωγής τυποποιημένων έτοιμων γευμάτων, κατεψυγμένων και σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2014
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | - | 1 | Προβολή | OPAC |