Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε συνδυασμό με μελέτη αστοχίας (FMEA) σε αρτοσκευάσματα [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2006
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/A435570705B3AC66C225725D00565216/?OpenDocument |
Internet
http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/A435570705B3AC66C225725D00565216/?OpenDocumentΒιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | - | 1 | Προβολή | OPAC |