Εγχειρίδιο συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στην διαλογή, συσκευασία, συντήρηση και εμπορία νωπών μήλων, κερασιών και βιομηχανικών ροδακίνων [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Μαρνασίδης, Συμεών
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Other Authors: Δελλίου, Αλεξάνδρα
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2006
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/53763F789A08F729C225717E0055559A/?OpenDocument

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/53763F789A08F729C225717E0055559A/?OpenDocument
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC