Εγχειρίδιο συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στην διαλογή, συσκευασία, συντήρηση και εμπορία νωπών μήλων, κερασιών και βιομηχανικών ροδακίνων [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2006
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/53763F789A08F729C225717E0055559A/?OpenDocument |
Item Description: | Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. |
---|---|
Physical Description: | 1 Cd-rom (4,09 ΜB) : εικ., πίν., σχήμ. |
Bibliography: | Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. |