Εγχειρίδιο συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στην διαλογή, συσκευασία, συντήρηση και εμπορία νωπών μήλων, κερασιών και βιομηχανικών ροδακίνων [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Μαρνασίδης, Συμεών |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Other Authors: | Δελλίου, Αλεξάνδρα |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2006
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/53763F789A08F729C225717E0055559A/?OpenDocument |
Similar Items
-
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε αγροτικά προϊόντα [Διπλωματική διατριβή] /
by: Βαρτάνη, Σοφία
Published: (2005) -
Σημασία υιοθέτησης του HACCP για την σύγχρονη ελληνική επιχείρηση τροφίμων και ποτών μελέτη εφαρμογής του σε οινοποιείο: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Ακριτίδης, Θεμιστοκλής
Published: (2008) -
Ο ρόλος και η διαδικασία εφαρμογής και υιοθέτησης του HACCP στον ξενοδοχειακό τομέα η περίπτωση του Μακεδονία Παλάς: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Σιδέρης, Ευάγγελος
Published: (2005) -
Εφαρμογή διαχείρισης επικινδυνότητας (αξιοπιστία) στα πλαίσια του I.S.O. 22000 για τα υλικά κατασκευής οινοποιείου βιολογικής καλλιέργειας [Διπλωματική διατριβή] /
by: Παπαλεξίου, Ανδρέας
Published: (2010) -
Διεξαγωγή μελέτης HACCP σε ελαιοτριβείο σε περιοχή Π.Ο.Π. του Ν.Αργολίδας [Διπλωματική διατριβή] /
by: Κατσαρός, Δημήτριος
Published: (2012)