Σύνθεση και σχεδιασμός menu, υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πολυτελείας, εφαρμόζοντας και πιστοποιώντας το σύστημα HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) (Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) [Διπλωματική διατριβή]/

Main Author: Λιούδης, Νικόλαος Σ.
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2007
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_CC599111B134B661C2257035002EA939/64F022854C193F4CC225738D003F7EC1/?OpenDocument

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_CC599111B134B661C2257035002EA939/64F022854C193F4CC225738D003F7EC1/?OpenDocument
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC