Σύνθεση και σχεδιασμός menu, υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πολυτελείας, εφαρμόζοντας και πιστοποιώντας το σύστημα HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) (Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2007
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_CC599111B134B661C2257035002EA939/64F022854C193F4CC225738D003F7EC1/?OpenDocument |
Internet
http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_CC599111B134B661C2257035002EA939/64F022854C193F4CC225738D003F7EC1/?OpenDocumentΒιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | - | 1 | Προβολή | OPAC |