|
|
|
|
LEADER |
02335nam a2200277 a 4500 |
001 |
834618 |
005 |
20171111231242.0 |
008 |
071107s2007 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Λιούδης, Νικόλαος Σ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Σύνθεση και σχεδιασμός menu, υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πολυτελείας, εφαρμόζοντας και πιστοποιώντας το σύστημα HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) (Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου)
|b [Διπλωματική διατριβή]/
|c Λιούδης Σ. Νικόλαος
|
246 |
1 |
3 |
|a Σύνθεση και σχεδιασμός menu, υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πολυτελείας, εφαρμόζοντας & πιστοποιώντας το σύστημα HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) (Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου)
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (2 MB) :
|b γραφήμ., πίν., σχήμ.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Κοινωνικών Επιστημών.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Ξενοδοχεία πολυτελείας
|x Επισιτιστικά τμήματα
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Ασφάλεια
|
650 |
1 |
0 |
|a Τροφή
|x Μέτρα ασφάλειας
|
650 |
1 |
0 |
|a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΤΕ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_CC599111B134B661C2257035002EA939/64F022854C193F4CC225738D003F7EC1/?OpenDocument
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc78ba6c5ad13446fc0f5f
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|