Σύνθεση και σχεδιασμός menu, υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων στα επισιτιστικά τμήματα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πολυτελείας, εφαρμόζοντας και πιστοποιώντας το σύστημα HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) (Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Λιούδης, Νικόλαος Σ. |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2007
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/h_CC599111B134B661C2257035002EA939/64F022854C193F4CC225738D003F7EC1/?OpenDocument |
Similar Items
-
Η διοίκηση των επισιτιστικών τμημάτων (food and beverage management) ξενοδοχειακών επιχειρήσεων κατηγορίας πολυτελείας της περιοχής Αττικής [Διπλωματική διατριβή] /
by: Τσεκούρας, Βασίλειος Δ.
Published: (2005) -
Ο ρόλος και η διαδικασία εφαρμογής και υιοθέτησης του HACCP στον ξενοδοχειακό τομέα η περίπτωση του Μακεδονία Παλάς: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Σιδέρης, Ευάγγελος
Published: (2005) -
Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) σε αγροτικά προϊόντα [Διπλωματική διατριβή] /
by: Βαρτάνη, Σοφία
Published: (2005) -
Εγχειρίδιο συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στην διαλογή, συσκευασία, συντήρηση και εμπορία νωπών μήλων, κερασιών και βιομηχανικών ροδακίνων [Διπλωματική διατριβή] /
by: Μαρνασίδης, Συμεών
Published: (2006) -
Σημασία υιοθέτησης του HACCP για την σύγχρονη ελληνική επιχείρηση τροφίμων και ποτών μελέτη εφαρμογής του σε οινοποιείο: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Ακριτίδης, Θεμιστοκλής
Published: (2008)