Σχεδιασμός συστήματος διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2000) και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (HACCP) σε ελαιοτριβείο [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | 1.http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_244E26E21CB88D82C22574950041B633/7E85726170CCEBB5C22574950041E1ED/?OpenDocument |
Internet
1.http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_244E26E21CB88D82C22574950041B633/7E85726170CCEBB5C22574950041E1ED/?OpenDocumentΒιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | - | 1 | Προβολή | OPAC |