Σχεδιασμός συστήματος διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2000) και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (HACCP) σε ελαιοτριβείο [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | 1.http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_244E26E21CB88D82C22574950041B633/7E85726170CCEBB5C22574950041E1ED/?OpenDocument |
Item Description: | Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. |
---|---|
Physical Description: | 1 Cd-rom (1,64 MB) : διαγρ., πίν. |
Bibliography: | Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. |