Εγχειρίδιο εφαρμογής του ISO 9001:2000 και ενσωμάτωσης της HACCP στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών μελέτη HACCP στα πλαίσια λειτουργίας ενός τυροκομείου: [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Αλεξανδρής, Αλέξανδρος Ν.
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2004
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/0EAFFE7FC57C3C6DC225703400340CE1/?OpenDocument

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/0EAFFE7FC57C3C6DC225703400340CE1/?OpenDocument
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC