Εγχειρίδιο εφαρμογής του ISO 9001:2000 και ενσωμάτωσης της HACCP στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών μελέτη HACCP στα πλαίσια λειτουργίας ενός τυροκομείου: [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2004
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/0EAFFE7FC57C3C6DC225703400340CE1/?OpenDocument |
Internet
http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/0EAFFE7FC57C3C6DC225703400340CE1/?OpenDocumentΒιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | - | 1 | Προβολή | OPAC |