Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε συνδυασμό με μελέτη αστοχίας (FMEA) σε αρτοσκευάσματα [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Στούμπου, Αθηνά |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2006
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/A435570705B3AC66C225725D00565216/?OpenDocument |
Similar Items
-
Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε συνδυασμό με την ανάλυση αστοχίας σε καλλιέργεια σταφυλιού και παραγωγής οίνου [Διπλωματική διατριβή] /
by: Σαπουντζή, Μαρία
Published: (2006) -
Εγχειρίδιο συστήματος ανάλυσης επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στην διαλογή, συσκευασία, συντήρηση και εμπορία νωπών μήλων, κερασιών και βιομηχανικών ροδακίνων [Διπλωματική διατριβή] /
by: Μαρνασίδης, Συμεών
Published: (2006) -
Σημασία υιοθέτησης του HACCP για την σύγχρονη ελληνική επιχείρηση τροφίμων και ποτών μελέτη εφαρμογής του σε οινοποιείο: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Ακριτίδης, Θεμιστοκλής
Published: (2008) -
Συγκριτική ανάλυση HACCP και FMEA σε αυγοπαραγωγικές μονάδες [Διπλωματική διατριβή]/
by: Παπαδόπουλος, Δημήτριος
Published: (2005) -
Ο ρόλος και η διαδικασία εφαρμογής και υιοθέτησης του HACCP στον ξενοδοχειακό τομέα η περίπτωση του Μακεδονία Παλάς: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Σιδέρης, Ευάγγελος
Published: (2005)