LEADER 01579nam a2200253 a 4500
001 852099
005 20171111231258.0
008 060927s2006 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Στούμπου, Αθηνά 
245 1 0 |a Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε συνδυασμό με μελέτη αστοχίας (FMEA) σε αρτοσκευάσματα  |b [Διπλωματική διατριβή] /  |c της Αθηνάς Στούμπου 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2006 
300 |a 1 Cd-rom (1,64 ΜB) :  |b διαγρ., πίν., σχήμ. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Βιομηχανία τροφίμων  |x Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου 
650 1 0 |a Βιομηχανία τροφίμων  |x Μελέτη αστοχίας 
650 1 0 |a Μελέτη αστοχίας 
650 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/A435570705B3AC66C225725D00565216/?OpenDocument 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc7ad56c5ad13446fc78f7  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books