|
|
|
|
LEADER |
01579nam a2200253 a 4500 |
001 |
852099 |
005 |
20171111231258.0 |
008 |
060927s2006 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Στούμπου, Αθηνά
|
245 |
1 |
0 |
|a Εφαρμογή του συστήματος HACCP σε συνδυασμό με μελέτη αστοχίας (FMEA) σε αρτοσκευάσματα
|b [Διπλωματική διατριβή] /
|c της Αθηνάς Στούμπου
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (1,64 ΜB) :
|b διαγρ., πίν., σχήμ.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιομηχανία τροφίμων
|x Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιομηχανία τροφίμων
|x Μελέτη αστοχίας
|
650 |
1 |
0 |
|a Μελέτη αστοχίας
|
650 |
1 |
0 |
|a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/A435570705B3AC66C225725D00565216/?OpenDocument
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc7ad56c5ad13446fc78f7
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|