Μελέτη αστοχίας (FMEA) στη βιομηχανική παραγωγή παγωτού και παστεριωμένου γάλακτος [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Συλλαίου, Χρίστίνα
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2006
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/3CC7DA0FC6163275C225725D004AA93C/?OpenDocument

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/3CC7DA0FC6163275C225725D004AA93C/?OpenDocument
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC