Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σε μονάδα παραγωγής κηπευτικών εντός θερμοκηπίων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000: 2005 [Διπλωματική διατριβή]/

Main Author: Μακρυνάκης, Νικόλαος Ι.
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2006
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/8E27188EA36CB73BC225717A002400A3/?OpenDocument

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/8E27188EA36CB73BC225717A002400A3/?OpenDocument
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC