Καινοτόμες προσεγγίσεις στην παραγωγή Κρητικών παραδοσιακών προϊόντων (με βάση το κρέας) με τη χρήση καλλιεργειών εκκίνησης και εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Αντωναράκης, Γεώργιος
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2014
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC