Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
Main Author: | Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων : University Studio Press,
1999.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
by: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δ.
Published: (1999) -
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί, ειδικοί /
by: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δ.
Published: (1999) -
Θέματα υγιεινής τροφίμων & διατροφής
by: Αλεξανδρόπουλος, Θωμάς
Published: (1993) -
HACCP : a practical approach /
by: Mortimore, Sara
Published: (1998) -
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
by: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Published: (2004)