|
|
|
|
LEADER |
01156nam a2200229 a 4500 |
001 |
668 |
005 |
20171111224308.0 |
008 |
020627s1999 gr 00010 gre d |
020 |
0 |
0 |
|a 9601208089
|
082 |
0 |
0 |
|2 21
|a 363.11
|
100 |
1 |
0 |
|a Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων :
|b γενικοί - ειδικοί /
|c Δ. Καλογρίδου - Βασιλειάδου.
|
260 |
1 |
0 |
|a Θεσσαλονίκη :
|b Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων : University Studio Press,
|c 1999.
|
300 |
0 |
0 |
|a 220 σ. ;
|c 24 εκ.
|
504 |
0 |
0 |
|a Βιβλιογραφία : σ. 213-214.
|
650 |
0 |
0 |
|a Food industry and trade
|x Health aspects
|
650 |
0 |
0 |
|a Industrial hygiene
|
650 |
0 |
0 |
|a Food
|x Safety measures
|
650 |
0 |
4 |
|a Τρόφιμα
|x Βιομηχανία και εμπόριο
|x Απόψεις υγιεινής
|
650 |
0 |
4 |
|a Βιομηχανική υγιεινή
|
650 |
0 |
4 |
|a Τρόφιμα
|x Μέτρα ασφάλειας
|
952 |
|
|
|a GrTHDAPL
|b 590377ee6c5ad119ff8f51c7
|c 952a
|d 9528
|e 363.11 Καλ
|t 1
|x m
|z Books
|