Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /

Main Author: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων : University Studio Press, 1999.
Subjects:
LEADER 01156nam a2200229 a 4500
001 668
005 20171111224308.0
008 020627s1999 gr 00010 gre d
020 0 0 |a 9601208089 
082 0 0 |2 21  |a 363.11 
100 1 0 |a Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δ. 
245 1 0 |a Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων :  |b γενικοί - ειδικοί /  |c Δ. Καλογρίδου - Βασιλειάδου. 
260 1 0 |a Θεσσαλονίκη :  |b Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων : University Studio Press,  |c 1999. 
300 0 0 |a 220 σ. ;  |c 24 εκ. 
504 0 0 |a Βιβλιογραφία : σ. 213-214. 
650 0 0 |a Food industry and trade  |x Health aspects 
650 0 0 |a Industrial hygiene 
650 0 0 |a Food  |x Safety measures 
650 0 4 |a Τρόφιμα  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Απόψεις υγιεινής 
650 0 4 |a Βιομηχανική υγιεινή 
650 0 4 |a Τρόφιμα  |x Μέτρα ασφάλειας 
952 |a GrTHDAPL  |b 590377ee6c5ad119ff8f51c7  |c 952a  |d 9528  |e 363.11 Καλ  |t 1  |x m  |z Books